Accu

Accu

Goedkope Accu Voor Auto

Iedere auto is voorzien van een loodaccu die is gevuld met elektrolyt. Voor het starten van de motor is meer dan 200 ampère stroom nodig. Behalve voor het starten is de accu ook nodig om andere elektrische onderdelen van stroom te voorzien, zoals de radio, de verlichting, de blower en de achterruitverwarming. Tel daar navigatiesystemen, carkits, beveiligingsystemen en dvd-spelers bij op en u zult begrijpen dat er aan een accu steeds hogere eisen worden gesteld.

 

Zolang er geen problemen zijn, merk je de aanwezigheid van een accu niet. Je denkt er pas aan als je op een winterdag startproblemen krijgt. (Want : hoe kouder een auto accu, hoe geringer het startvermogen.) Of als je vergeten bent de autoverlichting uit te doen, met een lege accu als gevolg. Als de accu helemaal leeg is, kan een auto niet meer worden gestart. Aanduwen of slepen (‘de koppeling op laten komen in z’n twee’) is dan een mogelijkheid, maar te lang doorrijden met een slechte accu gaat ten koste van de levensduur van de dynamo.

 

Niets is vervelender dan een auto die niet wil starten. Wacht niet tot het te laat is. Zodra u merkt dat uw auto minder goed start, kunt u uw accu bij ons laten testen. Wij meten deskundig uw accu door. Afhankelijk van de meting adviseren wij u om het probleem te verhelpen. Als het een eenvoudige storing betreft, verhelpen wij deze direct.

 

Afhankelijk van onze voorraad, leveren wij direct een goedkope accu met een lange levensduur.