Apk keuring
apk keuring

Wij doen de keuring van uw auto

Wij zijn een officieel en erkend rdw keurings station. Een APK keuring kunt u dus gerust doen bij ons!

Goedkoopste APK keuring in Amstelveen

De Algemene Periodieke Keuring (APK keuring) is in Europa een wettelijk verplichte keuring, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen.

Debo Auto’s heeft een uitgebreide ervaring en goede expertise als het gaat om APK keuring. Onze ervaren MOT inspecteur weet precies waar hij op moet letten en welke onderdelen van uw auto extra goed gecheckt moeten worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor de ‘goedkoopste APK keuring Amstelveen‘ en wij garanderen u dat u tevreden zult zijn over onze service.

Wanneer moet een auto APK worden gekeurd? Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum op het APK-rapport dat u bij de vorige keuring hebt meegekregen. Voor deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn.

Keuringsfrequenties vanaf 1 januari 2008 Afhankelijk van het soort brandstof, is een personenauto of lichte bedrijfsauto drie of vier jaar nadat het voertuig voor het eerst op de weg is toegelaten keuringsplichtig.

Door de jaren langen ervaring van de medewerkers bij Debo Auto’s kunt u altijd bij ons terecht met u auto voor een APK in Amstelveen.
De APK word gedaan terwijl u wacht met een bakje koffie bij Debo Auto’s in Aalsmeer! 


Naast onderhoud kunnen wij veel meer aan uw auto doen!

service -