Banden service

Wij zijn een expert op gebied van auto’s

Uw auto is na een onderhouds beurt weer helemaal als nieuw. Wij hebben jaren lange ervaring en kunnen elk probleem verhelpen.

Zomerbanden

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden absoluut noodzakelijk.

De band vormt immers het directe contact met het wegdek. Een band met de juiste bandenspanning en voldoende profiel, is net zo belangrijk als goed werkende remmen.

Om aquaplaning te voorkomen is de profieldiepte erg belangrijk: een band van 3.0 mm verplaatst slechts een derde van de hoeveelheid water die door een nieuwe band wordt verplaatst.

En een band met een minimum profiel van 1.6 mm verplaatst slechts 15 procent.

De band is tegenwoordig een hightech product dat geschikt is voor veel weersomstandigheden.


Winterbanden

Winterbanden hebben een speciale rubbersamenstelling en een ander profiel en zijn daardoor veel beter geschikt voor winterse omstandigheden dan zomerbanden.
Winterbanden verkorten de remafstand. Dat is veilig voor u en voor uw medeweggebruikers.
Zo is de remweg van een auto met winterbanden bij een snelheid van 50 km/u op een besneeuwde weg, 40 procent korter dan die van een auto met conventionele banden.
Bij natte weersomstandigheden en een temperatuur onder de 3°C, is het verstandig de afstand tot uw voorganger te verdubbelen.De remweg is dan namelijk veel langer.
Debo auto’s heeft levert verschillende merken winterbanden. In overleg met u vinden we de juiste banden voor u. Uiteraard staat kwaliteit bij ons voorop maar we kijken ook naar de kosten. Voor het monteren en uitlijnen van uw banden bent u bij ons uiteraard ook aan het goede adres.


 

50% KORTING OP MONTAGE!

Winterbanden worden nu extra voordelig gemonteerd bij Debo Auto’s
Ga veilig door de winter met onze winterbanden!

neem contact op met ons via : 020-3376653

 


Opslag voor Winter en Zomerbanden

In het voorjaar wisselen wij uw winterbanden voor zomerbanden en dan is het belangrijk om uw winterbanden in een goede ruimte met de juiste condities op te slaan. Wij bieden ‘opslag winterbanden‘ aan tegen een gunstig tarief tot de volgende bandenwissel.

En als de winter dan weer in aantocht is, is een telefoontje naar Debo Auto’s genoeg. Wij maken dan graag een afspraak met u om uw winterbanden weer te monteren. Uw conventionele banden (zomer banden) slaan we dan onder dezelfde goede condities op tot het weer lente wordt.

Informeer naar onze gunstige tarieven voor opslag van uw zomer banden & winter banden.

 

 

 

Naast service aan uw banden kunnen wij veel meer aan uw auto doen!

service -